Wedstrijd uitslagen

zwemmen wedstrijd uitslagen

Clubkampioenschappen 15-09-2019

Na een lange stop vanwege vakantie hadden we op 15 september onze eerste wedstrijd van het seizoen. Dit was een thuiswedstrijd waarbij zowel de wedstrijdploeg als de zwemmers van recreatief acte de presence gaven. Bij  de clubkampioenschappen mag iedereen die wil, met of zonder startvergunning, hieraan deelnemen. En doordat er 2 personen van andere teams meededen mochten de tijden die door de zwemmers gezwommen werden als officieel meegenomen worden, dank je wel hiervoor Janne Slegers en Jordi Kremers.

Maar liefst 37 persoonlijke records werden gezwommen van de 97 starts en een prestatiegemiddelde van 98,9%. Wat een mooie prestatie aan het begin van dit seizoen.

Als afsluiting was er de familie estafette, een ludieke estafette waarbij de kinderen met hun ouders konden inschrijven en zo meedoen aan de competitie. Leuk om te zien en vooral leuk om te ervaren.

Uitslagen wedstrijdploeg:

Categorie dames tot 10 jaar
1. Isabel Verdonk (ook algemeen Kampioen)

Categorie dames tot 14 jaar
1. Jill Gerritsen (ook algemeen Kampioen)
2. Danique Putman
3. Dana Braken

Categorie dames tot 16 jaar
1. Yanna van der Heijden
2. Evi Meuleman
3. Lieke van Damme

Categorie dames 16 jaar en ouder
1. Elke Tonneijk (ook algemeen Kampioen)
2. Ilona van Kemenade

Bijlagen wedstrijduitslagen

Hieronder vind je de uitslagen van de wedstrijden.