zwemles recreatief
100%
min
300%

Recreatief zwemmen binnen Tempo

Wil je op een recreatieve manier blijven zwemmen? Dan ben je bij Tempo op het juiste adres! Je houdt je conditie op peil en leert spelenderwijs nog beter zwemmen. Het is een goed vervolg op het diploma zwemmen.

De trainingen zijn gevarieerd van opzet. Conditietraining, techniekoefeningen en spelletjes wisselen elkaar af. We besteden aandacht aan de techniek van de zwemslagen, het maken van keerpunten en het starten voor een wedstrijd. Ook waterpolo komt aan bod.

De conditietraining gebeurt vaak in de vorm van spelletjes, zoals kaarten, ganzenborden, code kraken en het gebruik van flippers. En soms doen we estafette-wedstrijdjes. Je persoonlijke vooruitgang kun je testen in een coopertest of bij het brevet zwemmen.

Survival en snorkelen

De zwemvaardigheidsonderdelen survival en snorkelen maken onderdeel uit van onze lessen. Bij survival leer je hoe je je kan redden in allerlei situaties. Bij snorkelen zwem je met flippers, duikbril en snorkel. Je leert hoe je hiermee het beste kunt zwemmen.

Voor wie?

Ben je geïnteresseerd in het recreatieve zwemmen? Hier zijn enkele belangrijke punten:

  • Recreatief zwemmen is bedoeld voor alle zwemmers die de basisvaardigheden onder de knie hebben.
  • Je moet in het bezit zijn van zwemdiploma A + B en de rug- en borstcrawltechniek redelijk goed beheersen.
  • Wil je een keer komen proefzwemmen? Dan kun je je opgeven via recreatief@zwemverenigingtempo.nl of bellen met 0492-785811.

Kosten

Naast de normale verenigingscontributie zijn er geen specifieke kosten verbonden aan het recreatieve zwemmen. Zie "Tarieven".

Omdat we regelmatig met flippers en snorkel zwemmen, bieden wij de gelegenheid tot het passen en aanschaffen van een snorkelset.

E-mail

Wij gebruiken de mail om u op de hoogte te houden van alle recreatieve zondagmiddaguurtjes, speciale trainingsdata en andere activiteiten die voor de zwemmers van belang kunnen zijn.

Hiervoor hebben wij uiteraard uw emailadres nodig. Indien u dit nog niet heeft gedaan, willen wij u vragen uw email door te geven op: recreatief@zwemverenigingtempo.nl.

Het is ook mogelijk om via dit mailadres af te melden voor trainingen en andere activiteiten die wij organiseren (door ziekte of andere zaken) Ook kunt u via de mail vragen stellen of informatie doorgeven aan de recreatieve commissieleden. Zij zijn de enige die u mail kunnen lezen en zullen u dan ook zo spoedig mogelijk een antwoord geven.