Nieuws

Helpen bij zwemles

Wij zoeken enthousiaste mensen die goed en leuk met kinderen kunnen omgaan. Je hoeft zelf niet goed te kunnen zwemmen of ervaring te hebben met lesgeven. De zweminstructeur geeft les, jij helpt hierbij.

Met wat extra hulp zijn we beter in staat om de les- en zwemkwaliteit van het abc zwemmen van de kinderen op een hoog niveau te houden. Natuurlijk staat het zwemplezier hierbij voorop!

Praktisch:

Wij zoeken vrijwilligers voor:

- dinsdag en vrijdag van 19.00 tot 19:30 uur

- dinsdag en vrijdag van 19:30 tot 20.00 uur

- (eventueel) maandag van 19.00 tot 20.00 uur.

Voor ouders van kinderen op zwemles: mochten deze tijden buiten de zwemtijden van uw kind vallen, dan kunnen we kijken of we daarin iets kunnen regelen.

Voor meer informatie of om je op te geven, kun je mailen naar:

elementair@zwemverenigingtempo.nl

Proef- en diplomazwemmen 11 en 12 december 2021

Zo trots op alle diploma zwemmers van vandaag!

Afgelopen maandag werd bekend wanneer we dit weekend konden proefzwemmen en diplomazwemmen. We hebben geprobeerd om er binnen de huidig geldende maatregelen een leuk feestje van te maken. Uitreiking in D'n Instroom alleen met de instructeurs en kinderen. Na de foto konden zij het zwembad verlaten door een erehaag van alle ouders. Superleuk!

Ook zijn we erg trots op onze diplomazwemmers van het snorkelen 1 diploma. Een paar weekjes geleden hebben wij een aanvulling gehad voor onze licentie bij de NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid). Zij zijn de toezichthoudende instantie en bewaken , mede met ons, de kwaliteit van ons diplomazwemmen. We hadden de licentie al binnen voor het zwem ABC. Maar sinds kort is er een uitbreiding voor het snorkelen. Deze groep van 10 kinderen heeft afgelopen weekend hiervoor het eerste snorkel diploma behaald.

Dank je wel zwemmers, ouders en instructeurs voor alle hulp en medewerking.

Nogmaals proficiat aan alle kinderen die geslaagd zijn.

Na de zomervakantie zijn de zwemlessen weer begonnen...

Vanaf 6 september zijn de zwemlessen begonnen. De lessen zijn op dezelfde dagen en tijden als voor de vakantie.

Alle kinderen zijn doorgeschoven naar het volgende groepje. Ook zijn er weer nieuwe kinderen gestart met zwemles.

Nieuws

Diplomazwemmen op 18 juli 2021

Zie fotorapportage.

Voor volledige foto's: klik op het plusje op één van de foto's.

Je kunt dan met de pijltjes door de foto's bladeren - per blok van 8 foto's !!!.

Meivakantie

Beste ouders,

Alle ABC zwemlessen in de meivakantie gaan door, met uitzondering van Koningsdag.

Bestuur zwemvereniging Tempo

Invalide parkeerplaatsen

Beste ouders,

Wilt u de auto NIET parkeren op een invalide parkeerplaats voor het zwembad. Ook niet bij het (even) ophalen of wegbrengen van uw kind. De parkeerplaatsen moeten 100% beschikbaar zijn voor het invalide parkeren. Hou deze plaatsen dus vrij!

De boete voor het parkeren op een invalide parkeerplaats bedraagt € 390,00.

Bestuur Zwemvereniging Tempo.

Geen Sinterklaas

Beste Leden,

Afgelopen week heb je een uitnodiging ontvangen om met ons op 1 december het Sinterklaas feest te komen vieren bij zwemvereniging Tempo. Helaas kunnen ik en mijn Pieten wegens corona niet bij jullie in het zwembad aanwezig zijn. Mijn Pieten zullen er wel voor zorgen dat er op de dag dat je komt zwemmen er iets lekkers en een kleinigheidje aanwezig zal zijn. We blijven allemaal gewoon op de tijden zwemmen die je normaal ook zwemt. Er verandert niks in het les programma.

Sinterklaas

DIPLOMA ZWEMMEN 1 november 2020

Zondag 1 november hebben we diploma kunnen zwemmen met de kinderen die hiervoor uitgenodigd waren. 17 kinderen hebben met hun kleding aan gezwommen en hun zwemdiploma A behaald. Vervolgens waren 7 kinderen aan de beurt om zelfs met hun kleding aan door het gat te zwemmen, waarmee ze hun diploma C behaalden. Als laatste konden 16 kinderen laten zien, dat ook zij de afgelopen tijd goed hebben geoefend en ook een aardige conditie hebben opgebouwd. In de week ervoor hebben alle kinderen van badje 1, 2, 3 en ook de kinderen in de C groep in het ondiepe bad al laten zien wat zij kunnen. Ouders zijn inmiddels op de hoogte gebracht waar hun kind straks gaat zwemmen.

PROEFZWEMMEN

MAANDAG 26 OKTOBER T/M VRIJDAG 30 OKTOBER

Beste ouders van Diploma A,B en C zwemmers,

(behalve C in het ondiepe bassin)

Vanaf maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober is het proefzwemmen voor alle diplomagroepen. Tijdens deze lessen moet kleding worden gedragen, zoals in de afgelopen lessen. Kinderen krijgen na afloop een brief mee. De ingevulde brief moet nog dezelfde avond, samen met € 10,00 diplomakosten, worden ingeleverd op het zwembad. Hiervoor zal één van onze vrijwilligers naar buiten komen. Deelnemen aan het diplomazwemmen kan, als u betaald heeft en er geen achterstallige contributie is.

Met vriendelijke groet,

De elementaire commissie.

GESLAAGD voor de opleiding “Lesgever Zwem-ABC”

Astrea Putman, Lotje Jobse en Jack Spoorenberg zijn op 31 januari geslaagd voor de opleiding voor zweminstructeur volgens de eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Ook hebben ze het branchecertificaat ontvangen. Afgelopen zomer zijn ze met de opleiding begonnen. Ze hebben 7 examenopdrachten moeten maken. Ook zijn 4 praktijkexmamens afgenomen. Op 31 januari is de opleiding afgerond met een groepsgesprek.

Lesgever Zwem-ABC is een onderdeel (certificeerbare eenheid 3) van de beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker. Je kunt zwemles geven als je het branchecertificaat hebt gehaald voor dit onderdeel. De volgende onderdelen moet je behalen om de certificeerbare eenheid Lesgever Zwem-ABC af te ronden en het branchecertificaat te ontvangen:

  • Competentieopdrachten
  • Tonen van een geldig diploma/certificaat EHBO, Zwemmend Redden voor Zwembaden en C-diploma
  • Stage
  • Examen met mondeling eindgesprek

GESLAAGD voor diploma ABC !

In november is er gezwommen voor de zwemdiploma's. Dit zijn de zwemkanjers: