Invalide parkeerplaatsen

Beste ouders,

Wilt u de auto NIET parkeren op een invalide parkeerplaats voor het zwembad. Ook niet bij het (even) ophalen of wegbrengen van uw kind. De parkeerplaatsen moeten 100% beschikbaar zijn voor het invalide parkeren. Hou deze plaatsen dus vrij!

De boete voor het parkeren op een invalide parkeerplaats bedraagt € 390,00.

Bestuur Zwemvereniging Tempo.

Geen Sinterklaas

Beste Leden,

Afgelopen week heb je een uitnodiging ontvangen om met ons op 1 december het Sinterklaas feest te komen vieren bij zwemvereniging Tempo. Helaas kunnen ik en mijn Pieten wegens corona niet bij jullie in het zwembad aanwezig zijn. Mijn Pieten zullen er wel voor zorgen dat er op de dag dat je komt zwemmen er iets lekkers en een kleinigheidje aanwezig zal zijn. We blijven allemaal gewoon op de tijden zwemmen die je normaal ook zwemt. Er verandert niks in het les programma.

DIPLOMA ZWEMMEN 1 november 2020

Zondag 1 november hebben we diploma kunnen zwemmen met de kinderen die hiervoor uitgenodigd waren. 17 kinderen hebben met hun kleding aan gezwommen en hun zwemdiploma A behaald. Vervolgens waren 7 kinderen aan de beurt om zelfs met hun kleding aan door het gat te zwemmen, waarmee ze hun diploma C behaalden. Als laatste konden 16 kinderen laten zien, dat ook zij de afgelopen tijd goed hebben geoefend en ook een aardige conditie hebben opgebouwd. In de week ervoor hebben alle kinderen van badje 1, 2, 3 en ook de kinderen in de C groep in het ondiepe bad al laten zien wat zij kunnen. Ouders zijn inmiddels op de hoogte gebracht waar hun kind straks gaat zwemmen.

PROEFZWEMMEN

MAANDAG 26 OKTOBER T/M VRIJDAG 30 OKTOBER

Beste ouders van Diploma A,B en C zwemmers,

(behalve C in het ondiepe bassin)

Vanaf maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober is het proefzwemmen voor alle diplomagroepen. Tijdens deze lessen moet kleding worden gedragen, zoals in de afgelopen lessen. Kinderen krijgen na afloop een brief mee. De ingevulde brief moet nog dezelfde avond, samen met € 10,00 diplomakosten, worden ingeleverd op het zwembad. Hiervoor zal één van onze vrijwilligers naar buiten komen. Deelnemen aan het diplomazwemmen kan, als u betaald heeft en er geen achterstallige contributie is.

Met vriendelijke groet,

De elementaire commissie.

GESLAAGD voor de opleiding “Lesgever Zwem-ABC”

Astrea Putman, Lotje Jobse en Jack Spoorenberg zijn op 31 januari geslaagd voor de opleiding voor zweminstructeur volgens de eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Ook hebben ze het branchecertificaat ontvangen. Afgelopen zomer zijn ze met de opleiding begonnen. Ze hebben 7 examenopdrachten moeten maken. Ook zijn 4 praktijkexmamens afgenomen. Op 31 januari is de opleiding afgerond met een groepsgesprek.

Lesgever Zwem-ABC is een onderdeel (certificeerbare eenheid 3) van de beroepsopleiding Allround Zwembadmedewerker. Je kunt zwemles geven als je het branchecertificaat hebt gehaald voor dit onderdeel. De volgende onderdelen moet je behalen om de certificeerbare eenheid Lesgever Zwem-ABC af te ronden en het branchecertificaat te ontvangen:

• Competentieopdrachten
  • Tonen van een geldig diploma/certificaat EHBO, Zwemmend Redden voor Zwembaden en C-diploma
  • Stage
  • Examen met mondeling eindgesprek

GESLAAGD voor diploma ABC !

In november is er gezwommen voor de zwemdiploma's. Dit zijn de zwemkanjers: