Berichten

Clubkampioenschappen 19-09-2019

Na een lange stop vanwege vakantie hadden we gisteren onze eerste wedstrijd van het seizoen. Dit was een thuiswedstrijd waarbij zowel de wedstrijdploeg als de zwemmers van recreatief acte de presence gaven. Bij  de clubkampioenschappen mag iedereen die wil, met of zonder startvergunning, hieraan deelnemen. En doordat er 2 personen van andere teams meededen mochten de tijden die door de zwemmers gezwommen werden als officieel meegenomen worden, dank je wel hiervoor Janne Slegers en Jordi Kremers.

Maar liefst 37 persoonlijke records werden gezwommen van de 97 starts en een prestatiegemiddelde van 98,9%. Wat een mooie prestatie aan het begin van dit seizoen.

Als afsluiting was er de familie estafette, een ludieke estafette waarbij de kinderen met hun ouders konden inschrijven en zo meedoen aan de competitie. Leuk om te zien en vooral leuk om te ervaren.

Uitslagen recreatief:

Categorie dames tot 10 jaar
1. Saskia Grosfeld (ook algemeen Kampioen)

Categorie dames tot 14 jaar
1. Lietje v.d. Borgh
2. Romee Broers

Categorie dames 16 jaar en ouder
1. Esmee Baken (ook algemeen Kampioen)

Categorie heren  tot 14 jaar
1. Tianxing Scaccabarozzi (ook algemeen Kampioen)