Update maatregelen

Aan alle leden van zwemvereniging Tempo,

Nieuwe maatregelen

Vanaf 29 september gelden de volgende nieuwe maatregelen:

• De horeca gaat per direct dicht.
  • Ouders mogen tijdens de les- en/of trainingsuren niet in het zwembad zijn, ook niet in de hal. De kinderen worden bij de deur opgevangen.
  • Alle wedstrijden worden gezwommen zonder publiek.

De volgende maatregelen blijven gelden:

Aantal zwemmers

• Vanaf 18 jaar en ouder is er een beperking van het aantal aanwezige zwemmers en blijft de 1,5 m regel van kracht (m.u.v. trainingsmomenten)

Kleedkamers

• Bij binnenkomst krijg je een bak voor je kleren, schoenen en tas. De bak neem je steeds met je mee.
  • Zwemmers t/m 12 jaar mogen uitsluitend gebruik maken van de grote kleedruimtes
  • Zwemmers van 13 jaar en ouder mogen alleen in de kleine kleedhokjes

Toiletten

• Alleen bij uiterste nood kun je gebruik maken van de toiletten. Je moet je hiervoor melden bij de Corona verantwoordelijke

Vermijd onnodig contact

• Douche zo kort mogelijk
  • Je mag niet langer in de hal van het zwembad zijn, dan strikt noodzakelijk
  • Blijf niet onnodig hangen / napraten enz.

Uitgang

• De uitgang van het zwembad is via het buitenbad

Blijf bij klachten thuis

Heb je last van onderstaande klachten, dan blijf je thuis en kom je niet naar de vereniging!

• Verkoudheidsklachten
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Positief getest?

Volgens de richtlijnen van het RIVM moet de GGD een contactonderzoek plaats kunnen laten vinden bij een positieve test. Dit geldt ook voor de leden van onze vereniging. Om dit in goede banen te leiden willen wij u dringend verzoeken om bij een positieve testuitslag van een lid van onze vereniging, contact op te nemen met Tina Spoorenberg (ze is bereikbaar op: 06-53591502). Wij verzoeken u om haar gegevens ook door te geven aan de GGD zodat ze de juiste contactpersoon binnen onze vereniging benaderen. Op deze manier kunnen we er uiteindelijk voor zorgen dat we de juiste gegevens aan de GGD doorgeven.

Meer informatie

Voor meer informatie en richtlijnen over Covid-19 verwijzen wij u graag naar de site van het RIVM / Rijksoverheid:

Bestuur zwemvereniging Tempo